Din tanke är statens egendom




Jag är så spelsugen så att det bara är så trist. Trist att det är så många dagar kvar innan vi har föreställning igen. Och då är det den sista föreställningen. 4 föreställningar är på tok för lite. För ca två veckor sedan var jag nästan beredd att lägga ner projektet. Men på något mirakelvis har vi lyckats ro ihop en riktigt bra föreställning.
Se här vad Harry Martinssonsällskapet skriver:
Flera av handlingarna har ett oförtydbart dramatiskt anslag, tycks bygga direkt på en konception av dramatisk art. Det är som om de bara väntade på att framställas på en scen eller i livet."

"Detta uppnås nu med Karin Boys Kallocain när Avdelningen för envägskommunikation och propaganda på Lilla Teatern i Lund ger DIN TANKE ÄR STATENS EGENDOM - en pjäs med manus fritt efter Karin Boyes Kallocain - i god regi av Michael Thanning Bergenholt.

Till alla Er som med denna pjäs påminner om Karin Boyes viktiga, och för varje tid aktuella diktning - Ett erkännande och varmt tack! Skådespelarnas inträngande tolkningar av Kallocains gestalter och miljö är en hjälp att kritiskt leva i nuet "

www.harrymartinsonitiden.blogspot.com

Även en ur vår publik nämnde föreställningen på sin eminenta blogg.
http://www.gustavholmberg.com/tomrum/2008/12/01/kallocain/

Och det han skrev blev jag väldigt väldigt glad för. Något som jag levde på resten av dagen.

Så...Nu är det alltså bara en enda chans till för er som ännu inte sett den. Och det är nu på Söndag den 7 december kl 18:00 på Lilla Teatern i Lund.
För biljettbokning: www.envagskommunikation.se

Kommentarer:

1 Thomas:

skriven



Jag hade hemskt gärna velat se den där. Men så blev det alltså inte...

Kommentera här: