0 Läs mer >>

Jag har varit i Italien, i Toscana närmare bestämt. Vackert som tusan. Påminner om man vill lite om Österlen i Skåne, men bara nästan. Solen har varit generös. Vattnet behagligt, nästan för varmt, och med stora bamsevågor de sista dagarna. En sisådär 2 meter eller nått ditåt i alla fall.

Ätit gott har jag. Om du tex i Mascaponen blandar i 3-4 vitlöksklyftor och lite halvgrovt salt. Lite större korn än vårt bordssalt men mkt mindre än grovt havssalt. Då blir det grymt gott. Och pizza...ah det är ju så pizzan ska smaka. Det lär dröja mkt mkt länge innan jag sätter tänderna i en sk pizza som de serverar här i Sverige...den borde inte få kallas pizza ens.

Lite arbete har jag dock åstadkommit i Italien, jag har bearbetat det manus som ligger till grund för den föreställning jag ska börja repetera i september. Lyckats med att få fram ett repschema för den första månaden..snyggat till manuset lite också.

Att jag skulle till Italien visste jag inte förrän 3 dagar innan. En spontanresa alltså. Sådant är kul. Även om jag verkligen kommer få leva på vatten och bröd resten av månaden. Tur att man börjar arbeta på måndag så man kan käka på jobbet. Fast ska jag vara ärlig så längtar jag inte så där förskräckligt mycket efter att börja arbeta igen....

Manusarbete i Toscana