Skottland dag 1Om ni ser den svarta linjen så ser ni också hur resan gick. Vi startade alltså i Edingburgh och for österut mot Stirling och Glencoe.

Vi samlades utanför Wild in Scotlands huvudkontor mitt i Old City i Edingburgh. Resan till Edingburgh började med tåg till Stockholm och sedan vidare med flyg till Edingburgh. Allt klaffade inga förseningar mer nåon minut här och var. Skvavsta är nog enav de tråkigaste flygplatser jag varit med onm. I alla fall Departure delen. Flygbuss/dubbeldäckare (första gången) från flygplatsen i Edingburgh in till staden.  Vi hade hittat ett hostel bara ett kvarter från Uppsamlingsplatsen vi skulle vara på tidigt nästa morgon. Vi delade rum med 8 andra personer A och jag. Vi blev lite förskräckta när vi klev in och en stenhård kille satt med döskalleskarfs runt huvudet. Men han visade sig vara rätt ok. Kom från Färöarna och åkte runt i världen tills pengarna tog slut, då for han hem igen för att skaffa fram nya pengar för att kunna fortsätta att resa.

Grejen med Edingburgh, i alla fall första intrycket är skräck, tortyr, galgbackar och spöken. Det tycks finnas precis överallt. Måste gått vilt till i Edingburgh på 15-1900 talets begynnelse.

Kommentera här: