0 Läs mer >>
Jag hinner inte skriva här. Jag har inte tid. Jag vet inte vad jag skall skriva om. Jag har inga idéer. Jag tar en paus. Jag återkommer. Jag lovar. Jag måste ha något vettigt att säga först.

Paus

0 Läs mer >>
Inspirationen har trutit. Tiden har det likaså. Jag har varit usel på att blogga. Även om jag surfat runt varje dag. Men skriva har jag inte orkat. Det blir lätt så när man har heltidsjobb och "veckan-innan-premiär". Den veckan är helgalen egentligen. Heltidsjobb, sen direkt till repetitioner som sällan slutar tidigare än att man dimper i säng vid 1 på natten. Att klockan sedan ringer mellan 6-7 på morgonen, det är det ingen som tar hänsyn till.

I kväll är jag ledig för första gången på länge. Här hemma dundrar en fläkt inne i badrummet. Det har blivit en vattenläcka i lägenheten ovanför vilket gör att halva kakelväggen och delvis väggen måste tas bort inne i mitt badrum. Men jag tänker totalvägra ha fläkten på om natten. Det är inte humant.

Änglasyn- Vem fan startade allt det här? har haft premiär. Vi spelar 9 föreställningar. 6 st på Lilla Teatern i Lund och 3 stycken i Malmö. Drömmar om att få spela den i Stockholm på Teatertribunalen finns. Det är den enda teater i Sverige som spelat Dejan Dukovski innan. Vi är de första som spelar Änglasyn.

Bild ovan är från föreställningen. Och är tagen av mäster-teater-fotografen Paul Ström

Och jo, jag springer omkring med armarna sådär i öppningsscenen, sitter på scenen och är en glad naiv tok redan när publiken kommer in. Så när 15 minuter gått så har jag mjölksyra i armarna. Men vad fan. Allt för kosnten!

På torsdag börjar jag min valideringsutbildning till förskolelärare. Vilket innebär att jag kommer att vara borta från jobbet två dagar i månaden. Tyvärr blir dessa två dagar obetalda. Det var lite synd tyckte jag. Hoppades på att bli bjussen på det . Nu när jag ändå tar mig den tiden. Och utb gagnar ju även arbetsplatsen.

Änglasyn- kom och ...

0 Läs mer >>


Premiären är i hamn- 8 föreställningar kvarstår. Gästspel i Stockholm står som som en önskdröm!
Du missar väl inte vår poetiska, drastiska, smutsiga, skitiga och komiska uppsättning av Dejan Dukovskis Änglasyn- vem fan startade allt det här?

Foto: Paul Ström
Så det är han som äger rättigheterna till bilden. OK?

Premiären avklarad