Hur?

Är det någon som vet hur man ska tolka statistiken på blogg.se
Det står Totalt antal sidvisningar och s står det Totalt antal unika besökare(ip adresser) Hur skall man läsa hur många besökare man har? Är det unika besökare man skall läsa och är sidvisningarna hur många sidor de kollat in på  min blogg?

Kommentarer:

1 thomas:

skriven

Varje gång någon öppnar din sida noteras det som en sidvisning. Samma person kan ju ha varit inne flera ggr samma dag. Unika sidvisningar är andra bloggare som har en ip-adress i samma bloggsystem som du. Så har jag tolkat det. Kan ha fel, det är en snårig värld. Men jag fick ett sådant svar från en ansvarig på blogspot en gång.

2 Konstanze:

skriven

Ok, då har jag alltså fler läsare än jag trodde, tror jag....

3 thomas:

skriven

Jag vet att det är så... ringarna sprider sig snabbt. När jag stängde min blogg för drygt en månad sedan hade jag runt 500 sidvisningar totalt per dag. Då blir man ju rätt glad. På det år jag hade bloggen hade jag totalt 60.000 sidvisningar! Så bloggen är en läst och diskuterad källa för texter. Jag stängde för att jag inte längre stod ut med de fula påhoppen och de minst sagt elaka kommentarerna. Har du också problem med sådant eller är dina läsare vänligare?

4 Konstanze:

skriven

Nä, inte än så länge. Än så länge har mina läsare varit mycket snälla och uppmuntrande och intresserade. Hoppas att det fortsätter så. Verkligen.

5 pavone:

skriven

Vi är jättesnälla! :)

6 Ers Larik:

skriven

Sedan beror det mycket på vad man skriver i sina bloggar. Sticker man ut och till, kan man räkna med att få nålsting, min erfarenhet iaf. Sedan är det ju intressant att se vilka det är som sticker, hur de mår eller vilket syfte de har. Alla påhopp ser jag som underhållning, och de ställer sig ju själva intressant dager ;)

Kommentera här: