hets?

Får man skriva såhär? Är det inte hets mot folkgrupp...eller i alla fall religion? "vi motsätter oss avvikande religioner"

här kommer citatet:

4. Islam
Islam är en hemsk vidskepelse, oförenlig med demokrati, jämställdhet, och humanitet och som motverkar vetenskaplig och ekonomisk utveckling. Samtliga riksdagspartier främjar islam, som inom ett par decennier kommer att bli väljarmajoritetens ståndpunkt om ingenting görs. SSP vill helt avlägsna islam från Skåne. Den som inte vill avlägga trosbekännelsen ”Jag tror på Skåne och inte på islam, skål” och då skåla i lättöl, får flytta härifrån.


jag blir arg när jag läser sådant.  Läs sista meningen...man kan inte ta dem på allvar.

Kommentarer:

1 ElinLeticia:

skriven

Det känns så fånigt att det är svårt att ta på allvar. Men å andra sidan sa folk samma om Hitler. SVD är störst av de små partierna som försöker ta sig förbi spärren nu. Det där partiet verkar ju vara någon förgrening av Sverigedemokraterna? Äh whatever...läs min recension av Darwins ofullbordade förresten :)

2 Mr G!:

skriven

Dessa befängda uttalanden är typiska för den herlowitiska villastadsfascismen. Man vurmar inom SP om den europeiska unionen, demokrati, frihet, osv, samtidigt bryter man konsekvent mot dessa principer. Att förbjuda religiösa föreställningar, vilket man vill, är omöjligt. Då återstår bara en sak; massmord. Historien visa ju att detta inte heller fungerar.

Kommentera här: