Repeterat i dag

13469-113

Repeterat upp tre scener i dag. det gick bra. Märkligt hur snabbt det går att repa upp en scen som man inte spelat på 5 månader. Skoj. Föreställning på Lilla Teatern i Lund på Kulturnatten den 23 september. KL 22:30.

Kommentarer:

1 ElinLeticia:

skriven

Det finns en guide att ladda hem om du tittar efter stilmall, jag har ännu inte lyckats helt, ska be älskling om hjälp när han kommer hem. Återigen om teatern? Spelar ni bara vid det tillfälle du nämnde eller har man fler möjligheter?

2 jack:

skriven

hähä, moderater är hårdhudade. trevligt att ha dig på min blogg, hoppas jag får se dig där igen!

3 bonny:

skriven

apropå klaustrofobisk tvångsharmoni så låter det som Kärnfamiljen ungefär...eller iallafall nåt som har med Släkten att göra, familjen...eller nu vet jhag! Det är naturligtvis en omskrivning av schlagermusik!!! genialiskt!

4 frktjatlund:

skriven

Lycka till med alla planer! Dessvärre har jag inga timmar att skänka bort. Men vad säg om lite tvätt, disk och dammråttor?

5 Konstanze:

skriven

Tack för erbjudanet, men eftersom jag inte är hemma mer än för att sova så har jag dammråttor, kläder, tidningar och annat överallt oh allra mest på golvet. dessutom bor jag i en liten etta så här ser helt tokigt ut

Kommentera här: