SF ta ert ansvar nu, visa mod!

 (Kenneth Branagh i egen? hög person)

För några dagar sedan fick jag veta att SF köpt upp Biopalatset som tillhört konkurrenten Astoria som nu tyvärr gått i graven. Nu står SF helt utan konkurrenter i Malmö, och har ytterligare en biograf att spotta ut sina mainstreamfilmer på.
Jag HOPPAS verkligen att SF visar lite civilkurage här och tar sitt ANSVAR över vilka filmer som skall visas.
Triangelfilm var nästan det enda bolag som vågade satsa på de lite smalare filmerna.
Nu när SF har ytterligar en stor biograf med 6 salonger så vill jag berkligen se att de också köper in lite andra sorters filmer också.
I går var jag och såg The Magic Flute Mozarts opera, filmatiserad av Knneth Branagh. Filmen visades på en SF salong minsann. Men bara under 7 dagar. Salongen var i stort sett fullsatt.

Snälla SF, ta nu ert ansvar, låt oss se lite andra filmer än bara Jönssonligan och Die Hard 47½
 (Nattens drottning, Paminas mamma befaller sin dotter att visa henne lojalitet genom att mörda Sarastro, som är Paminas far, snacka om kniv.)

UPPDATERING kl 18:57:

SF tänker inte köra filmer på Biopalatset med anor hur långt tillbaka som helst. Nä. de tänker stänga salongen helt och använda sig av innandömet, dvs stolarna och det tekniska. Alltså finns BARA  Filmstaden och Royal kvar i Malmö. Och de små minisalongerna som visar film någongång i bland på udda tider. Dvs Victoria och Panora.

Det är dött i höst i Malmö.

Kommentera här: