Ta mig tillbaka



Det nya jobbet som skulle vara så bra och så urbota kul får mig bara att bli ledse, klump i magen och tjocknad i halsen. Jag vill tillbaka till mitt gamla ställe.

Kommentarer:

1 P:

skriven

Usch,vad trist.Hoppas det ordnar sig till det bättre.Att det bara är saknaden som är jobbig just nu och du snart kommer trivas på det nya.Hoppas det verkligen för din skull.Kramen om!

2 pavone:

skriven

Det är en jätteomställning att byta arbetsplats. Ge inte upp! Det kanske blir bättre än du kan se nu.
Skickar en virtuell Andreas Scholl som kan sjunga lite för dig. Och en kram.

3 pavone:

skriven

Det finns en underbar alt hos mig nu om det kan pigga upp?

4 turmalin:

skriven

Vad har hänt?

5 Konstanze:

skriven

Turmalin: Jag har haft ett treårigt vikariat på Malmös bästa förskola ( Och dte är inte jag som säger det) nu har jag fått ett fast jobb och tre tusen mer i lön på en förskola där ingenting funkar alls. Överhuvudtaget.

6 Anonym:

skriven

Pavone; Tackar, smyger in och lyssnar

7 turmalin:

skriven

Oj så ledsamt. Är det saker som du tror kan bli bättre med tiden? Eller är det bara katastrof?

Hoppas hoppas det ljusnar.
Om inte så får man söka sig från en dålig arbetsplats. Fast det också är jobbigt och tar en massa energi.

8 elinleticia:

skriven

Stackare...hade hoppats du skulle trivas bättre efter några dagar? Känns det helt outhärdligt?

9 Konstanze:

skriven

ElinLeticia: I fredags kväll gjorde det så. Då var jag riktigt ledsen. Allt kändes fullständigt hopplöst. I måndags morse när jag hämtade pärm på gamla jobbet så berättade jag hur det var på det nya stället och hur det kändes vilket fick mina kollegor att börja gråta....I dag tiisdag känns det i alla fall nästan uthärdligt, men det är en jävla bit att gå och frågan är om det någonsin kommer att vara i närheten av mitt "förra" dags...Det finns inga ljudplattor tex i taket vilket får till följd att man får spel på eftermiddagen....öronproppar är ett måste....

10 elinleticia:

skriven

Det låter som en jäkla dålig arbetsmiljö. Innan du rotar dig för mycket se till att få det du behöver för att klara av jobbet, annars blir det ju att gå in i väggen. Försök prata med ledningen. Att fixa ljudplattor i taket är ju helt nödvändigt! Hoppas du mår bättre nu...hör av dig om du vill pratza...jag ha varit lite associal nu när kursen börjat!

11 elinleticia:

skriven

Vad händer? *orolig*

Kommentera här: