Simytor
I dag stod det att läsa i Sydsvenskan att det i det senaste kommunfullmäktigemötet var politikerna övverens bara inom loppet av ett par minuter. Malmö behöver fler badhus, ett nytt badhus. ( För er som inte vet så finns det inget fungerande badhus i Malmö just nu. Lindängsbadet är ett utomhusbad som man spänt ett stort uppvärmt tält över så att i alla fall skolbarnen kan ha simundervisning och kappsimmningsklubbarna kan träna. Dock lider omklädningsrummen av mögel. (Om jag inte minns fel)

Oxievångsbadet fungerar väl som det skall...tror jag. Men det ligger i utkanten av Malmö. Och ett bad kan inte surva en hel stad.

Aqvakul har döden dött. Till och med hjälpligt lappad skulle den bara kunna stapla döende ett år eller två.

Och som Ilmar Reepalu konstaterade:

- Malmö behöver fler simytor

Hm...simytor...lustigt ord...SIM YTOR  SIMYTOR

Kommentarer:

1 Mediamaniac:

skriven

"Trollflöjten" är helt given, särskilt som jag aldrig har sett den. Samma sak med "Himmel över Berlin." Den amerikanska re-maken med Nicholas Cage och Meg Ryan är dock en fullkomlig katastrof. Mer sirap har sällan skådats på film och det mesta sitter i Cage och Ryans ögon.

2 Konstanze:

skriven

Den amerikanska versionen är en skamgrepp.

3 Kupka:

skriven

Det är inte bara Malmö som lider av för få sim ytor. Högevall (som i dagens SDS döpts om till Mögevall i en kröika) behöver också renoveras. Dessutom envisas folk med att strunta i att tvätta sig och badar med kalsongerna under badbyxorna. Bilden ovan för tankarna tillbaks när jag som skolbarn gick på "gamla" badhuset i Lund, där oerhört stränga "badtanter" kontrollerade att vi tvättade oss ordentligt innan vi hoppade i plurret för simundervisning.

Kommentera här: